Kino4ua.com
PG-13

Кімната 213

Рік:
Ор. назва:
Rum 213
Країна:
Швеція
Режисер:
Emelie Lindblom
Тривалість:
01:20:25
Переклад:
Українська мова UA:Культура | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На самому початку перегляду фільму ми знайомимося з дівчинкою на ім'я Ельвіра. Вона багато часу проводить вдома, що викликає невдоволення її матері. Жінка впевнена, що дівчині потрібно проводити менше часу за комп'ютером і телефоном. І коли їй набридає поведінка дочки, вона відправляє її на тиждень до літнього табору. Ельвіра не хоче їхати через те, що їй доведеться розлучитися зі своїм найкращим другом. Однак у неї немає вибору, тому доводиться підкоритися. Опинившись на місці, Ельвіра відчуває невдоволення. Проте все міняється в той момент, коли вона знайомиться зі своїми сусідками. Дівчаток супроводжують в їхню кімнату, яка здається їм дивною. Незабаром їх побоювання починають підтверджуватися. Хтось над ними постійно жартує: можна почути розмови і дивні шуми. Дівчатка починають розслідування і незабаром приходять до висновку, що за цими витівками стоїть щось дивне. Їм доводиться пройти в довгу і занедбану кімнату під номером 213, яка, якщо вірити легендам, є притулком привидів… ©Kino4ua Кімната 213 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?