Kino4ua.com
R

В облозі 2. Територія темряви

Рік:
Ор. назва:
Under siege 2. Dark territory
Країна:
США
Режисер:
Джеф Мерфі
Тривалість:
01:39:39
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Група терористів, очолювана Дейном і Маркусом Пенном, захоплює пасажирський поїзд, щоб влаштувати в ньому пересувний пункт управління військовим супутником «Грейзер». Зібравши пасажирів в хвостових вагонах, загарбники знаходять серед них двох агентів ЦРУ, які мають відношення до секретного проекту, пов'язаного з запуском цього супутника. Їх ведуть до Дейна, щоб випитати код доступу, необхідний для управління супутником, після чого вбивають. Наразі зловмисник може знищити будь-який об'єкт на Землі, адже система оснащена зброєю величезної руйнівної потужності. Щоб отримати замовлення на подібні «послуги» від міжнародних терористів і добре заробити на цьому, Дейн проводить своєрідну демонстрацію зброї, руйнуючи хімічний завод в Китаї. Інформація про перехоплення управління супутником швидко досягає ЦРУ. Робиться спроба знищити «Грейзер», але вона закінчується невдало. Незабаром на зв'язок з ЦРУ виходить глава терористичної групи, розповідаючи про свої наміри по знищенню Вашингтона і створення незліченної кількості супутників-привидів. В цей же час в боротьбу з терористами вступає один з пасажирів поїзда - Кейсі Райбек. Колишній спецназівець, а тепер шеф-кухар ресторану, який прямував разом з племінницею Сарою, яка опинилася серед заручників, відвідати могилу свого брата. Тепер йому належить порушити плани зловмисників, які дуже скоро вирахують його і візьмуть Сару в заручники ... ©Kino4ua В облозі 2. Територія темряви 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?