Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Вижити серед вовків

Рік:
Ор. назва:
Survivre avec les loups
Країна:
Франція, Бельгія, Німеччина
Режисер:
Вєра Бельмон
Тривалість:
02:03:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
1941 рік, Європа охоплена полум'ям світової війни, безліч єврейських родин, рятуючись від переслідування нацистів, емігрують у поки ще нейтральні країни. Батьки дівчинки на ім'я Міша встигли втекти до Бельгії, проте місцева влада, боячись провокувати Німеччину, депортувала їх. Дівчинці вдалося втекти і вона вирушає шукати своїх батьків, поступово рухаючись на схід, вона краде їжу та одяг під час шляху. Заблукавши у величезному лісі, Міша ледве не гине, проте її рятують вовки, які потім приймають дівчинку до своєї зграї. Довгих чотири роки Міша поневіряється разом із вовками лісами та полями Європи, дедалі більше розуміючи, що немає небезпечнішої тварини, ніж людина. ©Kino4ua Вижити серед вовків 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?