Kino4ua.com
HD 720p
R

Нечутливий / Безпомічний

Рік:
Ор. назва:
Numb
Країна:
США
Режисер:
Гаріс Ґолдберґ
Тривалість:
01:33:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У процвітаючого сценариста Гадсона Мілбанка рідкісне і маловивчене захворювання психіки. Він не здатний відчувати емоції, що стає причиною втрати зацікавленості в житті. Головний герой з власної волі ігнорує людей і добу безперервно проводить на дивані, нічим себе не займаючи. Усі спроби знайомих, колег і сім'ї повернути його до повноцінного життя виявляються марними. Хадсон змінює лікарів одних за іншими, кожен психіатр виписує йому новий рецепт, але нічого не допомагає. Спортивно-розважальні ігри на природі, бесіди з різними людьми, пігулки, відвідування пізнавальних курсів, навіть наркотики - все марно. Одного разу доля посилає герою дівчину Сару. Керуючись порадами доктора Блейна та за активної підтримки Сари, безпорадний Гадсон поступово позбувається хвороби. Незабаром у нього з'являється бажання і стимул до життя. Але чи зуміє герой прийняти ці зміни? ©Kino4ua Нечутливий / Безпомічний 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?