Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Числа (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Numb3rs
Країна:
США
Режисер:
Шеріл Хаттон, Ніколас Фаладжі
Тривалість:
00:42:54
Переклад:
Українська мова ТВі | Двоголосий закадровий
Мабуть, кожен з нас просто не уявляє своє життя без чисел, адже існування практично жодної науки просто неможливо без них. Та й до всього іншого числа - це невід'ємна частина нашого повсякденного життя, тому що кожен день ми стикаємося з подіями і діями, які безпосередньо пов'язані з використанням цифр. Але чи міг хто не-будь з вас уявити, що так само за допомогою такої точної науки як математика, і зокрема чисел, можна аналізувати злочини, виявляти в них певні закономірності, і таким чином передбачати поведінку злочинця. Саме про такий інноваційний спосіб боротьби зі злочинністю і піде мова в захоплюючому американському детективному телесеріалі «Числа»
У центрі сюжету серіалу два брата, що живуть в Лос-Анджелесі. Один з них, Дон Еппс, працює в ФБР, і кожен день йому доводиться займатися розслідуванням різного роду злочинів. Його брат Чарлі, працює в Каліфорнійському науковому інституті, і є геніальним математиком. За допомогою новітніх математичних методів він допомагає Дону і його команді розплутувати найскладніші справи ... ©Kino4ua Числа (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?