Kino4ua.com
HD 720p
R

Піраньї 3DD

Рік:
Ор. назва:
Piranha 3DD
Країна:
США
Режисер:
Джон Гулагер
Тривалість:
01:22:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Сприймати всерйоз продовження божевільної історії про кровожерливих рибок, звичайно, не має сенсу. Фільм не є повноцінним трилером або класичним хоррором, це чисто розважальне кіно для молодіжної аудиторії, своєрідний коктейль, основними інгредієнтами якого стали секс, чорний гумор і ріки крові. Минув рік з того часу, як моторошні доісторичні тварини пожирали відпочиваючих на озері Вікторія. Водойм пройшов дезінфекцію і був закритий на карантин, і всі вже стали забувати про небезпечних піраній. Але остаточно знищити зубастих хижаків не так-то просто, вони лише зачаїлися в очікуванні свого зоряного часу. Подорожуючи по підземним протоках, піраньї через систему водопостачання просочаться в готовий розкрити свої двері аквапарк «Великі і мокрі», де є зона тільки для дорослих. Численних відвідувачів аквапарку залучають напівголі красуні, і вони навіть не підозрюють, що скоро тут буде справжня кривава бійня. Адже моторошні рибини встигли еволюціонувати і можуть тепер пересуватися навіть по суші. Хочете побачити подібне видовище? ©Kino4ua Піраньї 3DD 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?