Kino4ua.com
NC-17

Піранья 3D / Піраньї 3D

Рік:
Ор. назва:
Piranha 3D
Країна:
США, Японія
Режисер:
Александр Аджа
Тривалість:
01:24:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет фільму "Піранья 3D / Піраньї 3D" показує як щороку на одному з курортних містечок збирається численне святкування дня який знаменує початок літа. Це свято, мабуть, одне з найпопулярніших у молоді сполучених штатів. Море випивки, купа напівголих дівок і музика. Що ще треба для того щоб круто відірватися ... Але хто ж міг подумати, що напередодні їх святкування під озером на якому і проходила вся тусовка вирвалося з під землі щось страшне і несучи смерть. Багатотисячний натовп стародавніх піраньї прокинулися зі своєї багатовікової сплячки, і тепер вони жадають крові.

Цей художній фільм режисера Олександр Ажа вийшов на екрани в 2010 році. Оскільки сюжет цього трилера наповнений морем крові і частинами тіла в перемішку з нотками комедії, вийшов цілком трешевим. Планувалося, що в створенні фільму візьме участь Джеймс Камерон, але він виявився занадто зайнятий в той час. Може якби Камерон приєднався, кіно набуло б більш яскравий смисловий відтінок. ©Kino4ua Піранья 3D / Піраньї 3D 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?