Kino4ua.com
480p
R

Хтива Каліфорнія / Секс і Каліфорнія (1 - 6 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Californication
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Том Капінос
Тривалість:
00:28:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1(s1-3); LPFTV(s4-5); субтитри (s6)
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Хенк Муді - популярний і визнаний письменник, буквально купається в променях слави. На основі його роману знято фільм "Хтива Каліфорнія / Секс і Каліфорнія". Як на зло, неприємності завжди приходять раптово. Хенк виявився в творчому вакуумі, книги не пишуться, грошей немає, і щоб заглушити реальність, він все частіше заглядає на денце пляшки. Цього неподобства не витримує його сім'я. Проблеми навалюються на нього як сніжний ком, тут же приєднуються наркотики, випадкові брудні зв'язки. Завдяки своїм здібностям красиво виражатися. він може захопити будь-яку красуню, які таки вішаються йому на шию. Однак, він не може забути свою колишню дружину, яку досі любить, свою підрослу дочку. Муді відчуває, що так не повинно далі тривати, адже він повинен показувати приклад своєї дочки, а що вона може почерпнути від нього? Почуття провини не дає йому спокою. ©Kino4ua Хтива Каліфорнія / Секс і Каліфорнія (1 - 6 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віталій
    Віталій
    6 лютого 2023 20:57
    + +1 -
    Оригінальна аудіодорожка відсутня, є тільки українською
  2. Oleksandr
    Oleksandr
    30 серпня 2022 08:41
    + +1 -
    Чому немає української озвучки