Kino4ua.com
PG-13

Підводний човен Ю-571

Рік:
Ор. назва:
U-571
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джонатан Мостоу
Тривалість:
01:55:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії історичної драми "Ю-571" відбуваються в 1942 році за часів Другої світової війни. Війна в самому розпалі, німецькі підводні човни борознять простори Світового океану, але при цьому залишаються непоміченими на радарах. Секрет німців полягає в шифрувальній машинці "Енігма", завдяки якій їх пересування залишаються в таємниці для всього світу. Так було б і далі, якби підводка Ю-571 не потрапила під серію глибинних бомб. В результаті вибухів загинув практично весь склад команди механіків.

В цей же час командування ВМС США розробляє таємний план захоплення шифрувальної машинки "Енігма" з постраждалого німецького підводного човна. Керує операцією захоплення лейтенант Ендрю Тайлер, який разом з командою моряків підводного човна "S-33" вирушає до дрейфуючого Ю-571. Операція проходить добре, але все валиться, коли в водах, завчасно, виявляється німецький підводний човен, що прийшов на допомогу підводному човну Ю-571 ... ©Kino4ua Підводний човен Ю-571 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?