Kino4ua.com
PG-13

Хроніка

Рік:
Ор. назва:
Chronicle
Країна:
США
Режисер:
Джош Транк
Тривалість:
01:23:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Ендрю простий учень, який живе разом з батьками. Тато раніше був пожежним, але тепер отримує гроші від страховки. Досить часто він піднімає руку на свого сина. У матері виявили серйозне захворювання. Хлопчик не має друзів, тому його називають соціопатом. Юнак бере двоюрідного брата і відправляється на вечірку. Але Детмер змушений покинути її через знущання і приниження. По дорозі додому вони зустрічають шкільного знайомого, з яким вирішують увійти у величезну діру. Вона веде вглиб печери, де захована якась аномалія. У друзів земля йде з-під ніг, вони втрачають свідомість. Через день з ними починають траплятися перші дивні події. Хлопці все більше переконуються в наявності незвичайних здібностей. Проходить кілька діб і Ендрю випадково травмує людину. З тієї хвилини Метт встановлює суворі правила. Пізніше хлопці навчаться літати, але знову мало не потрапляють в біду. Колишній соціопат перемагає на конкурсі талантів, що дуже дивує оточуючих. Після тріумфу він починає застосувати свою силу з корисливою метою. Одного разу він був так сильно розгнівався, що вбив Стіва… ©Kino4ua Хроніка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?