Kino4ua.com
PG-13

Гічкок

Рік:
Ор. назва:
Hitchcock
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Саша Джервасі
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Цей фільм є справжньою історією з життя одного з найвідоміших кінорежисерів двадцятого століття Альфреда Хічкока. Кінорежисер вирішує трохи відійти від свого головного жанру і зняти фільм, який більше нагадує класичні фільми жахів 30-х років. А сам фільм він вирішує випустити в нетрадиційному для того часу старому стилі в чорно-білих тонах. Підштовхнуло до написання сценарію до нового фільму, який він вирішив назвати "Психо", прочитання кількох книг, написаних майстрами жанру жахів початку двадцятого століття. Коли Альфред написав чорновий варіант сценарію і представив його на суд кінокритиків, багато хто був не в захваті від нової ідеї фільму. Його улюблена кінокомпанія вирішила відкласти зйомки. Хоча вони цілком поважають знаменитого кінорежисера, вони приймають рішення не ризикувати. Продюсери і керівництво компанії оголошують що вони розпочнуть зйомки тільки в тому випадку, якщо режисер знайде гроші. І тоді Альфред вирішує самостійно профінансувати новий фільм. Чоловік, заручившись підтримкою дружини, закладає всю свою нерухомість і навіть свій будинок. Зводить витрати по зйомках до мінімуму, повністю займаючись сам підбором і переговорами з акторами. І незабаром всім стає зрозуміло, що всі його зусилля не були марними. ©Kino4ua Гічкок 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?