Kino4ua.com
R

Анна Кареніна

Рік:
Ор. назва:
Anna Karenina
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джо Райт
Тривалість:
02:09:20
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Анна дуже гарна жінка, але походження і матеріальне становище не дозволили вибрати чоловіка серцем, а довелося керуватися тверезим розрахунком родичів. Її чоловік немолодий, тому вона не відчуває до нього нічого, крім поваги. Ця хороша і порядна людина не змогла запалити іскру любові в її серці, і вони мирно існують поруч, справляючи на оточуючих враження прекрасної подружньої пари. Зустріч з молодим офіцером графом Вронським перевертає весь світ для жінки, і вона, забувши про порядність, з головою кидається у вир фатальних пристрастей. Її мало цікавить загальний осуд, що ставить під сумнів репутацію заміжньої дами, а тим часом весь вищий світ говорить про її роман. Чоловік ставиться до всього, що відбувається, на диво спокійно і навіть коли дізнається про вагітність невірної дружини не проганяє її, а дозволяє виростити сина як свого. Це хороший шанс повернутися в сім'ю і стати щасливою матір'ю і дружиною. Майбутнє хлопчика залежить тільки від неї, адже його статус у суспільстві буде прямим відображенням її подальших вчинків. Анна шукає вихід... ©Kino4ua Анна Кареніна 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?