Kino4ua.com
HD 720p
PG

Генрі Пул вже тут

Рік:
Ор. назва:
Henry Poole Is Here
Країна:
США
Режисер:
Марк Пеллінгтон
Тривалість:
01:39:20
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий закадровий | Цікава Ідея
Генрі Пул – молодий чоловік, який дізнається про те, що смертельно хворий, і жити йому залишилося всього кілька місяців. Він розриває всі відносини з друзями і близькими, звільняється з роботи і переїжджає в район, в якому провів своє дитинство. Тут він купує невеликий будинок, в якому збирається тихо і спокійно дожити останні свої дні. Він загоряє на подвір'ї на шезлонгу, багато п'є і не спілкується ні з ким з оточуючих людей. Але його тихе життя порушують товариські сусіди, які буквально не дають йому проходу. Незабаром на його будинку з'являються дивні плями, які побожна сусідка приймає за дар Божий, після чого до нього юрбами починають сходитись сусіди-паломники. Спокою у такій ситуації можна вже не чекати, але ж і терпіти цього всього Генрі не бажає. Має бути якесь рішення… ©Kino4ua Генрі Пул вже тут 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?