Kino4ua.com
R

Готель “Ґранд Будапешт”

Рік:
Ор. назва:
The Grand Budapest Hotel
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Уес Андерсон
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Густав – дорослий, привабливий, не без почуття гумору чоловік, влаштувався працювати в готель ще в молодості. Він вважав справжнім везінням можливість потрапити в це місце, тому що готель розташовується на вершині гори і по праву вважається одним з кращих місць відпочинку у всій країні, а їх чимало. Він є справжнім перфекціоністом, від чого часто страждають як колеги, так і клієнти, які приїхали відпочити в елітному готелі. Крім основної діяльності, що приносить непоганий дохід, він заробляє і іншими методами, зокрема проведенням дозвілля з забезпеченими жінками, причому здебільшого похилого віку. Густава це бентежить, адже він невпинно готовий робити жінок щасливими за помірну плату, звісно. Кілька років тому одна його прихильниця, що володіла великими фінансовими можливостями, вирішила віддячити уважному консьєржу чарівним подарунком. Жінка заповіла йому картину під назвою «Хлопчик з яблуками», вартість якої обчислюється мільйонами, оскільки твір є шедевром мистецтва. Її сина Дмитра таке марнотратство, та ще й в сторону прислуги не влаштувало, тому після смерті матері він наймає досвідченого охоронця і просить повернути сімейну цінність… ©Kino4ua Готель “Ґранд Будапешт” 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. RubyRedPanda
    RubyRedPanda
    4 жовтня 2020 19:06
    + +1 -
    Дякую за можливість дивитися українською!