Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Самба

Рік:
Ор. назва:
Samba
Країна:
Франція
Режисер:
Олів'є Накаш, Ерік Толедано
Тривалість:
01:59:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Скарга

Самба приїхав до Франції з Сенегалу і живе тут уже 10 років. Його не задовольняє посада мийника посуду, тому хлопець ходить на кухарські курси, після закінчення яких зможе здійснити свою мрію. Після трагічної смерті батька йому довелося взяти на себе турботу про матір, сестер і братів. Помилка в документах загрожує видворенням з країни, тому доводиться звернутися за допомогою до міграційної служби. Там його приймає дівчина і дає свій номер телефону, незважаючи на суворі заборони. Аліса керує великою фірмою, але нервовий зрив не дозволяє продовжувати заняття, тому вона взяла відпустку і вирішила присвятити його спілкуванню з людьми і безпосередній допомозі тим, хто потрапив у складні ситуації. Самба викликав у неї почуття симпатії, тому вона присвятила багато уваги вирішенню його проблеми. Суд виграно, хлопець залишається в країні, але не повинен потрапляти на очі поліції. Він йде працювати охоронцем в супермаркет. Наступна зустріч з Алісою відкрила їм обом очі на справжні почуття, але й спантеличила – різні соціальні і матеріальні статуси можуть стати величезною проблемою. Чи зможуть молоді люди почати боротьбу за те, щоб бути разом? ©Kino4ua Самба 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?