Kino4ua.com
PG

Флетч живий

Рік:
Ор. назва:
Fletch Lives
Країна:
США
Режисер:
Майкл Річчі
Тривалість:
01:34:50
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Чудова комедія "Флетч живий" (Fletch Lives) залишить у глядачів тільки найкращі спогади. Головний герой, що володіє неповторною харизмою і прекрасним почуттям гумору, в легкій гумористичній комедії - відмінне поєднання для вдалого вечора. Хитромудрий сюжет і наявність інтриги залишить глядачів в напрузі до самого фіналу. Дія розгортається стрімко для репортера Ірвіна Флетча, справжнього професіонала своєї справи. Вже на початку фільму Флетч отримує спадок від своєї рідної тітки - занедбану плантацію. Він уже давно мріє про відпустку, так що без роздумів кидає роботу і відправляється в шлях, сподіваючись отримати вигоду зі свого нового маєтку. Але тільки він приїжджає в свої володіння, як тут же починаються неприємності. Він немов притягує проблеми! Знайомство з прекрасною південною дівчиною завершується несподівано - вранці він виявляє її мертвою. Тепер репортер просто зобов'язаний довести свою невинність, адже він тут новачок і єдиний підозрюваний. Озброївшись своїм талантом перевтілення, Флетч вирішує розплутати клубок інтриг і врятувати свою честь. ©Kino4ua Флетч живий 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?