Kino4ua.com
PG

Зоряний шлях: Повстання / Стар Трек: Повстання

Рік:
Ор. назва:
Star Trek: Insurrection
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Фрейкс
Тривалість:
01:43:01
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У 2375 році в космосі знаходиться безліч космічних кораблів. Капітан Пікар, який управляє легендарним «Ентерпрайз», більшу частину життя проводить в експедиціях. Він сам обрав такий шлях, тому завжди готовий до виконання будь-яких наказів. Одного разу головний герой кінострічки «Зоряний шлях: Повстання / Стар Трек: Повстання» фіксує факти порушення, які суперечать законам Федерації. Представникам заборонено втручатися в життя інших світів, але агенти мають намір вторгнутися на невелику планету Ба Ку. Там живе всього 600 унікальних людей, і вони цілком щасливі. Мешканці Ба Ку є власниками неймовірних здібностей. Їх довголіття стає приводом для заздрості. Саме ця якість привернула увагу агентів. Вони знайшли джерело, що забезпечує максимально комфортні умови для життя. Мова йде про якийсь омолоджуючий фонтан. Підлі члени Федерації хочуть знайти безсмертя. Пікару доведеться зробити складний вибір. Його бездіяльність або підтримка агентів приведуть до загибелі унікальної цивілізації. Якщо капітан піде проти своїх земляків, то на нього образиться весь Зоряний флот. Пікар робить вибір на користь справедливості, незважаючи на те, що йому загрожує смертельна небезпека. Кому ще під силу захистити райський куточок від зазіхань? Капітан вирішує очолити повстання. ©Kino4ua Зоряний шлях: Повстання / Стар Трек: Повстання 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?