Kino4ua.com
HD 720p

Саміт (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Summit
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Пітер Левін
Тривалість:
01:26:02 + 01:25:13
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Кажуть що Колумбія найбільш корумпована країна. Чергове підтвердження цьому знайдете у фільмі. Англійська журналістка Леоні Аддерлей (Рашель Лефевр - грала в "Сутінках") веде своє розслідування за фактом використання великої колумбійської фармацевтичної компанії невідомих і небезпечних для здоров'я людини хімічних препаратів. Їй допомагає місцева мешканка і її син. Закінчивши розслідування і написавши статтю Леоні їде на батьківщину. Але трапляється непоправне-вмирає Пако - син Марії який допомагав журналістці в розслідуванні. На ньому провела експеримент - все та ж фармацевтична компанія. Леоні приїжджає назад в Колумбію щоб привернути увагу світової громадськості беззаконню що коїться в країні. Але їй і самій загрожує небезпека ... ©Kino4ua Саміт (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?