Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Ромео і Джульєтта (1 сезон)

Картина оповідає про прекрасну, і в той же час дуже трагічну історію кохання між двома молодими людьми, які належать до різних родин, які протягом довгого часу ворогують.
Дії розгортаються в місті Верона, що в Італії. У будинку сімейства Капулетті влаштовують бал на честь заручин дочки Джульєтти. В цей час сюди приходить разом зі своїми друзями хлопець Ромео, який є членом сімейства Монтеккі, з яким Капулетті перебувають в непримиренній ворожнечі. Побачивши один одного, Ромео і Джульєта шалено закохуються з першого погляду. Поки вони навіть не підозрюють, що належать до різних родин, і їх кохання приречене на страждання. ©Kino4ua Ромео і Джульєтта (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?