Kino4ua.com
R

Царство небесне

Рік:
Ор. назва:
Kingdom of Heaven
Країна:
Великобританія, США, Іспанія, Німеччина, Марокко
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
03:09:33
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У родині коваля Беліан нещастя - вмирає новонароджений син. Невтішна мати не в силах винести цю трагедію і незабаром кінчає з собою. Залишившись один на один зі своїм горем, головний герой не знає, як жити далі, адже гріх подружжя занадто тяжкий, і їй уготовані вічні страждання в потойбічному світі. У цей момент на порозі будинку з'являється барон Ібелінскій, благородних кровей лицар Готфрі. За його словами, він - рідний батько Беліан, і прямує в Єрусалим. Якщо син згоден, то може приєднатися до хрестового походу і отримати почесний лицарський сан. Однак коваль не готовий покинути свою батьківщину і не хоче знати батька який так несподівано з'явився. Але все змінюється після зустрічі Беліан зі священиком, котрий приніс йому погану звістку і зрадницьки вкравши хрест його покійної дружини. Збожеволівши від люті, герой вбиває служителя церкви, і тепер його чекає жорстока розправа. Наздогнавши барона, Беліан відкликає свою відмову і приєднується до загону хрестоносців. Але солдати яки пустилися по сліду злочинця наздоганяють його, і в кривавій сутичці гине Готфрі, встигнувши перед смертю звести сина в лицарі. Незабаром колишній коваль, нині - іменитий барон, відвідує Палестину - землі свого батька. Там він знайомиться з тяжкохворим правителем - королем Болдуином Четвертим, а також його прекрасної сестрою Сібіл. Дуже скоро під контролем Беліан його володіння звертаються квітучим краєм. Однак світу в Єрусалимі приходить кінець, і незабаром благородному лицареві доведеться встати на захист країни. ©Kino4ua Царство небесне 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?