Kino4ua.com
480p
PG-13

Менсфілд Парк

Рік:
Ор. назва:
Mansfield Park
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Іан Б. Мак-Дональд
Тривалість:
01:32:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ArtymKo
Переклад:
Original English Оригінал
Фанні Прайс - типовий персонаж дівчини, в житті якої траплялися як негаразди, так і досить приємні моменти. У молодому віці дівчинка втратила обох батьків і переїхала жити в шикарний особняк родичів, але ніяка розкіш і напускний шик не зможуть замінити для людини справжню любов батьків. На новому місці Фанні заводить дружні стосунки лише з кузеном по імені Едмунд, який намагається подарувати дівчині споріднену любов.
Проходять роки, міс Прайс виростає в чарівну красуню, за якою починають доглядати досить забезпечені кавалери. Але гроші ніколи не залучали дівчину, їй завжди хотілося лише сімейного щастя. Правда, питання - чи здатна його подарувати людина, у якої за душею ні гроша? Фанні потрібно зробити досить складний вибір: піддатися впливу справжніх почуттів або погодитися на забезпечену, але позбавлене любові життя. Майбутнє здається досить туманним, але від майбутнього вибору залежить буквально все. ©Kino4ua Менсфілд Парк 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?