Kino4ua.com
PG-13

Кастлванія (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Castlevania
Країна:
США, Канада
Режисер:
Сем Дітс
Тривалість:
00:24:54
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий - 1, 2 сезон, Gwean & Maslinka | Двоголосий закадровий - 3 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Мультсеріал «Кастлванія» є екранізацією однойменної відеогри і розповідає про пригоди відважного мисливця на нечисть Тревора Бельмонта, який захищає рідні краї від жорстокого графа Дракули. Відважна дівчина Ліза вірить в науку і мріє стати лікарем, щоб допомагати людям позбуватися від страждань. Вона відправляється в замок Дракули, щоб отримати знання, необхідні для подальшої роботи, адже згідно з легендою Влад Дракула Цепеш володіє таємними знаннями.

Підкорений відвагою дівчини, граф вирішує поділитися знаннями. За довгі роки він прив'язується до Лізи і навіть починає відчувати сильні почуття. Але через двадцять років Лізу спалюють на вогнищі за звинуваченням у чаклунстві. Дізнавшись про це граф Дракула впадає в лють і планує знищити всіх жителів округи, якщо вони не покинуть її протягом року. Однак дурні люди не збираються бігти, за що Дракула жорстоко мстить їм, наславши на них демонів з пекла, на боротьбу з якими стає мисливець Тревор Бельмонт. ©Kino4ua Кастлванія (1, 2, 3 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?