Kino4ua.com
PG

Різдвяний янгол

Рік:
Ор. назва:
Christmas Angel
Країна:
США
Режисер:
Брайан Бру
Тривалість:
01:26:20
Переклад:
Українська мова AnaivE & ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (двухголосый закадровый) DIVA Юниверсал
Молода дівчина Ешлі, головна героїня фільму, дуже самотня. Вона поки що незаміжня, живе у новому місті, ніяк не може знайти своє призначення і роботу. Її будить вранці собака, а не коханий чоловік, і друзів у дівчини теж немає. А ще сильніше самотність відчувається на фоні наближення зимових родинних свят. Зовсім скоро Різдво, саме сімейне свято з усіх відомих, а дівчина, ймовірно, святкуватиме його зовсім одна. Цими думками вона ділиться зі своїм сусідом Ніком під час мимовільної розмови за кавою. І може бути, дівчині здалося, але Нік ніби знає, чим їй допомогти. Він загадково посміхається і дівчині на мить здається, що цьому чоловікові набагато більше років, ніж здається на перший погляд. Можливо, він знає більше, ніж вона? Що ж чекає молоду жінку у цей святковий період року? ©Kino4ua Різдвяний янгол 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?