Kino4ua.com
480p
R

Пограбування

Рік:
Ор. назва:
The Stickup
Країна:
Канада, США
Режисер:
Роуді Херрінгтон
Тривалість:
01:37:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Енейв
Події фільму розгортаються на території маленького американського містечка, яке прихистило у себе дивного гостя. Незнайомець познайомився в придорожньому барі з чарівною жінкою Наталі Райт, яка працює в лікарні медсестрою. Вони разом провели ніч. Джон Паркер, наш таємничий незнайомець, на наступний день наніс візит своїй подружці. Вона була здивована, коли побачила Джона з важким вогнепальним пораненням, при цьому він попросив її мовчати і нікуди не повідомляти про це. Трохи згодом Наталі дізнається, що її колишній чоловік Рей, який працює у поліції, намагався затримати небезпечного злочинця, який пограбував банк. Та грабіжнику вдалося втекти. Проаналізувавши отриману інформацію, зіставивши її з розповіддю Джона, жінка зрозуміла, що тепер її будуть чекати серйозні неприємності... ©Kino4ua Пограбування 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола
    Микола
    31 січня 2021 01:46
    + 0 -
    Нормальний детектив. Можна дивитись.