Kino4ua.com
PG

Білосніжка: Помста гномів

Рік:
Ор. назва:
Mirror Mirror
Країна:
США, Канада
Режисер:
Тарсем Сінгх
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Нова інтерпретація однієї з улюблених казок письменників братів Грімм. У фільмі, як і в книжковій версії казки «Білосніжка», основою є боротьба добра зі злом – протистояння принцеси з підлою і підступною мачухою. Зла Мачуха юної дівчини Клементіана отруїла обманом короля – батька Білосніжки, і наказала своєму слузі вбити принцесу. Але той не зміг виконати таке покарання і відпустив дівчину, обдуривши королеву. Королева, впевнена в тому, що назавжди позбулася падчерки, бере правління королівством одноосібно в свої руки і всіляко намагається одружити на собі багатого і чарівного юного принца. В цей час Білосніжка, блукаючи по полях і лісах, знайомиться з сімейством гномів, з якими їй вдається потоваришувати. Гноми перейнялися співчуттям до бідної дівчини і сповнені рішучості допомогти їй вступити в боротьбу зі злою мачухою за відновлення справедливості. ©Kino4ua Білосніжка: Помста гномів 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. DJNevil Life
    DJNevil Life
    30 травня 2020 22:20
    + 0 -
    Що за блін, фільм обрізаний