Kino4ua.com
PG-13

Невловимі

Рік:
Ор. назва:
Red Dawn
Країна:
США
Режисер:
Ден Бредлі
Тривалість:
01:33
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Недалеке майбутнє. Світ опинився перед реальною загрозою Третьої Світової війни. Владі КНДР вдалося створити надпотужну ядерну зброю, здатну за дві секунди знищити всю планету. Тепер керівники Північної Кореї мають намір поквитатися з давнім противником – Сполученими Штатами Америки. Вони негайно приступають до виконання плану. Несподівано їм вдається обдурити пильність американських спецслужб, вивести з ладу всю військову техніку і знищити командування. Населення країни перебуває в паніці. Всюди ходять озброєні до зубів азіати, готові розправитися з будь-ким, хто спробує противитись новому режиму. Здається, що допомоги чекати немає звідки. Лише у вісімки безстрашних воїнів залишилися сили і величезне бажання битися з ворогом. Вони об'єдналися в загін "Росомахи". Хлопці змушені ховатися в лісі, де ретельно обговорюють тактику ведення бою з нахабними загарбниками. Незабаром вони вирішують, що найкращим захистом буде напад. Для цього слід викрасти секретну зброю корейців і направити її проти них. Нехай їх загін невеликий, але кожен з учасників має намір стояти до кінця, захищаючи свободу і незалежність рідної держави. ©Kino4ua Невловимі 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?