Kino4ua.com
PG-13

Стукач

Рік:
Ор. назва:
Snitch
Країна:
США, ОАЕ, Великобританія
Режисер:
Рік Роман Під
Тривалість:
01:52:20
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Молодого хлопця Джеймса в результаті операції відділу спецслужб по боротьбі з наркотиками спіймали на гарячому. У рюкзаку хлопця знайшли близько десяти кілограмів легких наркотиків. І хоча хлопця підставили, попросивши просто передати пакет, вміст якого він не знав, тепер йому світить термін у десять років. Батько хлопця, далекобійник зі стажем, власник невеликої фірми, що займається приватними перевезеннями вантажів по всій країні, вирішує врятувати сина. Чоловік наймає дорогих адвокатів і ті пропонують вихід. Юнак повинен здати тих людей, які йому передали пакет. Але ті, кого він знає, дрібні бандити, вони не допоможуть йому уникнути покарання. І тоді зневірений, але мужній і сильний духом батько приймає вольове рішення. Він готовий спробувати врятувати сина сам. Джон вирішує піти на угоду з поліцією: стати одним з членів картелю і здати його босів… ©Kino4ua Стукач 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?