Kino4ua.com
R

Патруль

Рік:
Ор. назва:
End of Watch
Країна:
США
Режисер:
Девід Ейр
Тривалість:
01:49:25
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ключовими персонажами кінострічки стають двоє чоловіків, які вирішили присвятити своє життя служінню в поліції. Вони живуть у величезному і галасливому мегаполісі, де орудує безліч бандитів і мафіозних угруповань. Є ймовірність бути застреленим прямо посеред жвавої вулиці. Вони завжди рішучі, відважні, готові дивитися смерті в очі і рятувати знедолених громадян, які потрапили у біду. Вони готові кинутися назустріч небезпеці і підставити плече напарнику в разі загрози. Дружба між службовцями правоохоронних органів є скоріше винятком з правил. Головним пріоритетом для героїв виступає самореалізація на професійній ниві, набуття досвіду і професіоналізму. Вони здатні на радикальні дії, намагаючись показати начальству, що можуть довести розпочату справу до кінця. Щодня вони патрулюють ділянки самого злочинного району міста, вони постійно потрапляють в різні халепи, за якими тягнеться ланцюжок жахливих подій кримінального характеру. ©Kino4ua Патруль 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?