Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Джиперс Кріперс 3

Рік:
Ор. назва:
Jeepers Creepers 3
Країна:
США
Режисер:
Віктор Сальва
Тривалість:
01:41:21
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Тріш Деннер досі в шоці від пережитого понад двадцять років тому. Жінку турбують нічні кошмари, і при цьому вона переживає за життя синочка. Героїня відчуває постійний тиск і боїться навіть власної тіні. Вся ця історія почалася після того, як вона разом зі своїм братом стала свідком страшного вбивства. Джиперс Кріперс розправився зі своєю жертвою, після чого переключився на випадкових очевидців. Чудовисько вбило брата героїні прямо у неї на очах. Сама Тріш змогла врятуватися, але ця ситуація вплинула на її подальше життя. Коли жінка втомлюється всього бояться, вона вирішує покінчити з кровожерливим монстром. Вона розуміє, що повинна побороти свої страхи, інакше просто загине. Героїня об'єднує свої сили з одним із потерпілих від дій страшного чудовиська. Вона сподівається тільки на перемогу, адже тільки так вона зможе убезпечити синочка. Вона налаштована рішуче. Але Джиперс Кріперс теж не має наміру сидіти склавши руки. ©Kino4ua Джиперс Кріперс 3 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.9
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Жиза
    Жиза
    8 квітня 2023 16:03
    + 0 -

    Озвучка просто дупа як і раша