Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Супер Майк

Рік:
Ор. назва:
Magic Mike
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:50:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Paramount Comedy
Історія про нелегку роботу простих провінційних стриптизерів. Заклад «Королі Тампи» прославився гучними шоу чоловічого танцю не тільки в невеликому містечку з однойменною назвою Тампа, але і за його межами. Адам був звичайним хлопцем, працював різноробом на будівництві. Там він знайомиться з Майклом, не підозрюючи про його другу професію. Його новий друг – зірка стриптизу. Багато юних жительок міста віддали б все за одну ніч з красенем. Сценічний псевдонім головного персонажа – Супер Майк, і він разом з іншими танцюристами невтомно працює в улюбленій сфері. Адам хотів лише потрапити в клуб, а замість цього потрапив в команду стриптизерів і отримав псевдонім – «Малюк». У порівнянні з іншими професійними дансерами, він – недосвідчений новачок, але хлопець сповнений ентузіазму і в захваті від великої кількості жіночої уваги. Не поділяє його захоплення лише старша сестра героя, дівчина на ім'я Брукс. Їй доводиться змиритися з подібним кар'єрним зростанням молодшого брата і переглянути свій погляд на те, що відбувається. Між Брукс і Майком спалахує іскра, яка поступово переростає у велике почуття… ©Kino4ua Супер Майк 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?