Kino4ua.com
480p
NC-17

Як уникнути покарання за вбивство

Рік:
Ор. назва:
How to Get Away with Murder
Країна:
США
Режисер:
Білл Д'Еліа, Майкл Оффер
Тривалість:
00:42:54
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Octopus, Дубляж
Сюжет серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» крутиться навколо блискучого адвоката і професора Анналізи Кітінг, яка веде кримінальне право в університеті Міддлтон. За свою кар'єру вона не раз бувала в залі суду і не раз вигравала справу. Професор Кітінг не вчить своїх студентів теорії, а вважає за краще переходити до практики, яка допоможе майбутнім юристам в роботі і житті. Щороку вона відбирає чотирьох кращих студентів курсу для роботи, але щоб потрапити в цю четвірку хлопцям доведеться серйозно і багато працювати.

Щоб отримати можливість попрацювати з одним з найуспішніших адвокатів, студентам необхідно застосувати не тільки всі свої знання і навички, а й вдатися до хитрощів, а також до винахідливості, без яких в юриспруденції ніяк. Однак студенти навіть не уявляють про те, як далеко вони мають зайти в бажанні отримати місце роботи у професора Кітінг ... ©Kino4ua Як уникнути покарання за вбивство 2014, 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?