Kino4ua.com
PG-13

Гнів титанів

Рік:
Ор. назва:
Wrath of the Titans
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Джонатан Лібесман
Тривалість:
01:39:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Минуло 10 років з того часу, коли Персей убив кошмарного Кракена. Герой задовольняється життям простого рибалки в невеликому селищі, виховуючи самостійно сина-напівбога Елея. Іноді чоловіка відвідує батько. Від нього колишній воїн дізнається, що люди стали менше вірити в божественну силу, тому та слабшає, а стіни Тартар руйнуються. Батько просить допомоги у наміченій битві, але син відмовляє. Незабаром Зевса і Посейдона полонять Аїд і Арес, які уклали союз з Кроносом. Володарю моря вдається втекти, а головний олімпієць залишається в'язнем. З нього потроху висмоктують міць. Посейдон дістається до героя і передає тризуб, який разом з вилами царя підземного світу і блискавкою верховного правителя утворюють Спис трьох богів. Лише він може перемогти Кроноса. Чудовиська вириваються на свободу і починають знищувати людей. Персей розшукує Андромеду, звільняє з в'язниці нащадка морського божества Агенора, і направляється з ними до Гефеста. Той повідомляє, що в темницю веде таємна, створена ним колись дорога – лабіринт, що руйнує розум. Вчотирьох вони відправляються у небезпечну подорож до темного світу, щоб врятувати Громовержця, повалити Титанів і покласти край нещастям. ©Kino4ua Гнів титанів 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?