Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

По той бік життя (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
After Life
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Рікі Джервейс
Тривалість:
00:25:59
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, IdeaFilm, Netflix
Дружина головного героя Тоні помирає від раку, і він просто розчавлений горем. Йому хочеться вбити то оточуючих, то себе самого, але його зупиняє занепокоєння про собаку - про неї в його відсутність не зможуть подбати. Він ходить до психолога і вечорами переглядає відео, записане покійною, коли та лежала в лікарні. Знаючи, що чоловік зовсім безпомічний в побутовому плані, жінка залишила йому інструкції, як жити без неї. Вона радить зайнятися спортом, а не валятися на дивані, обростаючи жиром, і жаліти себе. Але чоловік настільки зневірився, що вирішує робити все, що захочеться, не піклуючись про наслідки.

Від природи герой досить буркотливий, але в глибині душі він хороший і добросердий. Смерть коханої пробуджує в ньому гіршу сторону, і він приймається грубити буквально всім підряд. Він працює в невеликій газеті, яка розповсюджується безкоштовно, і в редакції справи часом йдуть погано. Друзі та близькі намагаються підбадьорити його і дати йому віру в світле майбутнє, але Тоні впевнений, що життя після смерті коханої не існує, а люди - безглузда і жалюгідна біомаса, не варта зусиль. Чи зможе хтось переконати новонаверненого мізантропа і розбудити в його душі щось позитивне, що любила в ньому його покійна дружина? ©Kino4ua По той бік життя (1, 2, 3 сезон) 2019, 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. іра
    іра
    31 жовтня 2020 18:59
    + +3 -
    І плакала і сміялась. Варто подивитись і зрозуміти. Життя продовжуеться.