Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Неможливе

Рік:
Ор. назва:
The Impossible
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Хуан Антоніо Байона
Тривалість:
01:53:32
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Сюжет кінострічки заснований на справжній історії однієї з багатьох сімей, які опинилися 26 грудня 2004 на узбережжі Південно-Східної Азії, на яку обрушився руйнівний цунамі. Життя цих людей змінилося раз і назавжди ...
Британська дружна сім'я Беннет відправляється на різдвяні канікули в Таїланд. Бізнесмен Генрі і лікар Марія живуть у щасливому шлюбі і виховують трьох синів. Молодшому Саймону 5 років, старшому Лукасу скоро виповниться 14 років, а середньому Томасу 8 років. Беннети прилітають до Таїланду напередодні Різдва. Вони зупиняються в мальовничому прибережному районі цієї країни - в тихому курортному місті Као-Лак. Там, на березі одного з морів Індійського океану, якраз відкрився новий готель, який найкраще підходить для сімейного відпочинку. У ньому вони і поселяються. Сімейство в захваті від широкого піщаного пляжу, блакитної чистоти моря і місцевої екзотики. Повністю віддавшись відпочинку, вони купаються, загоряють і насолоджуються райською красою. У фатальний ранок 26 грудня сім'я розташовується біля басейну. Марія ніжиться в шезлонгу, а Гарі йде з дітьми купатися. Вони навіть і уявити не можуть, який жах рухається на них з величезною швидкістю. На Као-Лак несподівано обрушується гігантська брудна хвиля-вбивця і за лічені секунди змітає все на своєму шляху. Слідом за нею йде нова хвиля, не даючи схаменутися тім хто вижив. Квітучий курорт перетворюється на місто-привид. Багатьох людей безповоротно віднесло в море, багатьох вбило прямо в будинках, на вулицях і пляжах. Марія зі старшим сином Лукасом вибираються з цього жахливого виру. Але чи виживуть вони? Де Генрі і двоє молодших дітей? Чи повернуться вони додому всі разом?
Прототипом британської пари Беннет і їх трьох синів послужила іспанська сім'я Белон. Фільм «Неможливе» максимально точно передає враження очевидців, що вижили від тієї масштабної природної катастрофи. З усіх прибережних областей Таїланду курорт Као-Лак прийняв на себе найпотужніший її удар. ©Kino4ua Неможливе 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?