Kino4ua.com
R

Лоре

Рік:
Ор. назва:
Lore
Країна:
Австралія, Німеччина, Великобританія
Режисер:
Кейт Шортланд
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Одноголосый
Події військово-драматичного фільму розгортаються в останні дні Другої світової війни, коли група дітей відправляється в подорож по розореній Німеччині, щоб відвідати свою бабусю, яка живе на півночі країни. Старша сестра, Лорі, залишилася одна з чотирма молодшими братами і сестрами після того, як їхні батьки, члени СС, були заарештовані союзниками. Саме ця подорож покаже дітям справжній реальний світ, а також наслідки дій їх батьків. А зовсім скоро Лорі доведеться сподіватися на того, кого вона звикла вважати ворогом. Хоч дівчина і старша за інших дітей у своїй родині, але вона ще теж багато чого не знає, особливо про інших людей. Те, чому її встигли навчити батьки, не завжди відповідає реальності. Той, кого вона боялася, може виявитись не просто другом, а рятівником у важкій ситуації… ©Kino4ua Лоре 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?