Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Полювання на звіра / У пащі звіра

Рік:
Ор. назва:
Belly of the Beast
Країна:
Канада, Гонконг, Великобританія
Режисер:
Сію-Тунг Чінг
Тривалість:
01:31:18
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Не ходіть дівчата в Таїланд гуляти, тому що там дико і небезпечно. Особливо там небезпечно тим, у кого на банківському рахунку є велика сума грошей, а так само тим, чиї батьки є багатіями. А дурочка-американка Джессіка Хоппер цей момент не врахувала. Сама вона мало чого домоглася в житті, проте її батько є багатим і впливовим сенатором. Різноманітні особистості частенько намагаються його або підкупити або по загрожувати, щоб домогтися своїх підступних цілей. Втім, його дочку ніхто не чіпав, принаймні, до сіх пір. Але коли вона приїхала до Таїланду, то її тут же викрала зграя екстремістів, яка виставила свої вимоги сенатору. Чим довше він затягує з відповіддю, тим менше шансів на життя у Джесіки. У такій ситуації може виручити лише колишній фахівець з ЦРУ, майстер всіляких бойових стилів Джейк Хоппер. Однак навіть для нього це завдання буде аж ніяк не простим. Адже йому доведеться зіткнутися зі зрадами, давньосхідними традиціями і самою справжньою магією. Битва має бути не з легких ... ©Kino4ua Полювання на звіра / У пащі звіра 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?