Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Недосяжний / Прозріння

Рік:
Ор. назва:
Out of Reach
Країна:
США, Польща
Режисер:
По-Чін Леонг
Тривалість:
01:25:37
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний персонаж картини - колишній американський спецназівець, який чимало побачив на своєму життєвому шляху. Його ім'я - Біллі Рей Лесінг. І тепер після того, як він побачив чимало крові і смерті герой приймає рішення присвятити все своє життя благородній справі - допомагати виховувати дітей, які залишилися без батьків. Але якось раз, герою стає відомо про те, що незбагненно і без причин пропадає його підопічна з сирітського будинку в Польщі. На пошуки дівчинки Лесінг їде в Європу. Герой починає своє власне розслідування, з якого йому стає відомо, що він не допомагав, а навпаки, допомагав торгівлі ними ... ©Kino4ua Недосяжний / Прозріння 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?