Kino4ua.com
R

Капоне

Рік:
Ор. назва:
Capone
Країна:
США
Режисер:
Джош Транк
Тривалість:
01:43:48
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
1930-і роки, Чикаго. Вулиці міста загрузли в страху через цинічні витівки одного з найжорстокіших злочинців - Аль Капоне. За його наказам вбивали людей і грабували дохідні підприємства, він без докорів сумління розправлявся з людьми і вважав, що ніколи не буде притягнутий до відповідальності. Але одного разу настав день, коли Аль Капоне довелося розплатитися за справи минулих років - опинившись за гратами, він зіткнувся з численними людьми, які хотіли його вбити. Незважаючи на значний термін ув'язнення, бандиту все ж вдалося вийти на свободу. Коли він вийшов з місць позбавлення волі, то зрозумів, що у нього вже немає колишнього впливу, сил і здоров'я. Тепер він звичайна хвора людина, до якого нікому немає діла. Як пройшли останні роки життя Аль Капоне? ... ©Kino4ua Капоне 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Григорій
    Григорій
    1 лютого 2021 12:23
    + 0 -
    гра акторів просто жах

  2. Анна
    Анна
    1 червня 2020 23:36
    + 0 -
    Переклад 1: В одне рило.                                                                                                                         
    Що це значить? Свиня, кабан чи інша тварина?