Kino4ua.com
480p
PG-13

Росселла (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Rossella
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Гіанні Лепре
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова UA:Культура | Багатоголосий закадровий
Генуї. Кінець XIX століття. Еліта суспільства зі своїми позитивними і негативними якостями. У центрі уваги - Росселла Андреа. Її батько є господарем машинобудівного підприємства, а мати померла, коли дівчинка була ще зовсім дитиною. Крім батька у Росселли є сестра.
Юна дівчина дуже любить мріяти і шукати пригоди. Черговою пригодою і стала її любов до малозабезпеченого, але вельми напористого журналісту. Свої відносини Росселла тримає в секреті. Їх зв'язок розкривається, коли вона відмовляється вийти заміж за сина власника німецьких промислових підприємств.
Посварившись з батьком через свого коханого, вона вирішується на втечу з дому. При цьому Росселла крізь «рожеві окуляри» дивиться на свою другу половинку і не бачить його недоліків. Методом проб і помилок вона розуміє, що її коханий не такий ідеальний, яким він їй здавався. ©Kino4ua Росселла (1, 2 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гостя
    Гостя
    15 червня 2021 16:16
    + +2 -
    Чудовий переклад, дякую! ?