Kino4ua.com

Самотній хлопець / Керівництво для одиноких мужчин

Рік:
Ор. назва:
The Lonely Guy
Країна:
США
Режисер:
Артур Хіллер
Тривалість:
01:26:41
Переклад:
Українська мова Cine+ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Самотній хлопець Ларрі Хеббат намагається налагодити своє зруйноване життя після розставання з коханою дівчиною, яку він застукав в ліжку з іншим чоловіком. Після важкої емоційної травми Ларрі втратив довіру і вирішив залишатися самотнім. Але з часом почуття самотності стало тягарем і хлопець почав вживати будь-які спроби познайомитися з протилежною статтю.

Йому сподобалася мила дівчина Айріс, але стосунки не зав'язалися. Засмучений до глибини душі Ларрі вихлюпує свої думки на папір, в результаті чого на світ з'являється книга, що стала бестселером. Тепер він багатий і знаменитий, а також впевнений в собі, і тепер він має намір завоювати серце Айріс. ©Kino4ua Самотній хлопець / Керівництво для одиноких мужчин 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?