Kino4ua.com
R

Кохання з перешкодами

Рік:
Ор. назва:
Un bonheur n'arrive jamais seul
Країна:
Франція
Режисер:
Джеймс Ют
Тривалість:
01:49:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Чоловік середніх років на ім'я Саша живе дуже легким і безтурботним життям. У нього є все, що йому потрібно від життя. І він не збирається нічого змінювати. Йому подобається так жити: немає будильнику вранці, нудної роботи, поспіху, зобов'язань і серйозних відносин. Все, чим живе цей хлопець, це його творчість, яка приносить непогані гроші. Його життя – це друзі, з якими він проводить більшу частину вільного часу. І красиві жінки, з якими він іноді крутить романи і інтрижки, не доводячи справу до чогось серйозного. Але одного разу він зустрічає під час зливи біля своєї машини жінку на ім'я Шарлотта. Вона розчарована в чоловіках і більше не збирається заводити серйозні відносини. Її життя – це суцільна робота і правила, яких вона неухильно дотримується. У жінки троє дітей і вона вже двічі була заміжня. Але зустріч цих двох людей призводить до несподіваних наслідків. Чоловік і жінка закохуються одне в одного. Їх легка інтрижкаа починає переростати в бурхливий роман… ©Kino4ua Кохання з перешкодами 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?