Kino4ua.com
R

Коханець напрокат

Рік:
Ор. назва:
20 ans d'écart
Країна:
Франція
Режисер:
Давід Моро
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Аліса Лантенс працювала редактором популярного французького журналу. В офісі вона завжди з'являлася підтягнутою, в діловому костюмі, з затягнутим у вузол волоссям. Начальниця не користувалася повагою серед підлеглих, яких тримала на відстані. За спиною обговорювалося невдала особисте життя мимри, що зробило з неї справжнього монстра. Ситуація стала впливати на якість роботи, і господар журналу зажадав від жінки докорінно переглянути свій статус. На цій посаді йому потрібна сексуальна жінка, здатна на авантюру і палкі прояви почуттів, а не нудна самодурка. Аліса зрозуміла, що треба щось змінити, завести інтрижку. Доля несподівано надала їй цю можливість. Її сусідом на борту лайнера, що перелітає через Атлантику, виявився милий хлопець на ім'я Бальтазар. Сором'язливість не завадила йому допомогти шикарній особі перенести неприємні відчуття в зоні турбулентності, а потім підібрати флешку з важливою інформацією, яка випала з її сумочки. Їх зустріч в паризькому нічному клубі, схожу на інтимне побачення, випадково зафіксували пліткарки з редакції, що стало початком боротьби Лантенс за місце під сонцем. ©Kino4ua Коханець напрокат 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?