Kino4ua.com
R

В моїх мріях

Рік:
Ор. назва:
In My Dreams
Країна:
США, Канада
Режисер:
Кенні Леон
Тривалість:
01:34:20
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
У центрі сюжету знаходиться Наталі – молода чарівна дівчина, яка всіма силами намагається зберегти сімейний ресторан, який дістався їй у спадок. Практично весь свій час вона присвячує роботі, абсолютно закинувши особисте життя. Правда, Наталі і не прагне заводити новий роман, оскільки її останні відносини з хлопцем були дуже невдалими. Дівчина навіть не підозрює, що є другою половинкою симпатичного молодого архітектора Ніка, який всіма силами намагається змінити світ на краще. Його мати мріє про те, щоб він знайшов справжню любов, завів сім'ю і дітей, але Нік так і не може відійти від розриву відносин з коханою. В один прекрасний момент Нік і Наталі знайомляться біля фонтану бажань, але чи зможуть вони зрозуміти, що призначені одне для одного? Чи відкриють вони свої серця знову? ©Kino4ua В моїх мріях 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?