Kino4ua.com
R

Тиха Земля

Рік:
Ор. назва:
The Quiet Earth
Країна:
Нова Зеландія
Режисер:
Джеф Мерфі
Тривалість:
01:27:30
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Що б ви робили, якби залишилися єдиною людиною на Землі? Думаєте, ви б вижили? Були б щасливі на самоті? Або не витримали б і хвилини порожніх вулиць, неробочих предметів і неможливості виходу в Інтернет? До вашої уваги фільм, який дозволить подивитися на цю ситуацію "під іншим кутом" і зробити для себе деякі висновки. Головний герой – звичайна людина. Просто одного ранку він прокинувся на Землі один. А всі інші кудись безслідно зникли. Можливо, на це вплинуло його участь в науковому експерименті. Однак, чому саме цей вчений-фізик остання людина на Землі? Невже він той самий обраний для порятунку світу? Але як буде діяти головний герой, коли в будинку нічого не працює: радіо не розповідає новини, та й виходу в Інтернет також немає? Коли все, що раніше знаходилося на вулицях, безслідно зникло? Кожного б в такій ситуації охопила паніка, але не вченого-фізика. ©Kino4ua Тиха Земля 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?