Kino4ua.com
R

Наклбол

Рік:
Ор. назва:
Knuckleball
Країна:
Канада
Режисер:
Майкл Пітерсон
Тривалість:
01:29:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Синема УС
Фільм розповість історію хлопчика на ім'я Генрі. Цей герой живе на фермі разом зі своїм дідусем, який є його єдиним живим родичем. Життя цього хлопця не можна назвати яскравим, адже не відбувається нічого цікавого. Але хлопчик все одно радіє кожному дню. У свої 12 років він дуже любить свого дідуся і сподівається, що їх щасливі дні не закінчаться ніколи. Але у житті є свої правила, і дитина незабаром розуміє це на власному досвіді. Дідусь несподівано помирає, після чого хлопчик залишається абсолютно один у цьому світі. Життя дуже мінливе. Якщо сьогодні на вашій вулиці сонячно, то це абсолютно не означає, що через секунду не піде дощ з грозою. Тепер, коли Генрі залишився абсолютно один, йому потрібно навчитися жити самостійно, що неодмінно змінить його. Попереду героя очікує протистояння з дуже дивним сусідом, від якого так і віє справжнім страхом. Чи вийде у дванадцятирічної дитини дати відсіч злій істоті. Які випробування доля готує для хлопчика? ©Kino4ua Наклбол 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?