Kino4ua.com
R

Без сну

Рік:
Ор. назва:
No dormirás
Країна:
Іспанія, Аргентина, Уругвай
Режисер:
Густаво Ернандес
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Для нормального функціонування людського організму йому необхідний сон. Він повинен бути міцним і здоровим, щоб прокинувшись вранці, людина відчувала себе відмінно і перебувала у доброму гуморі. Головні герої цього фільму вплуталися у дуже небезпечну історію, яка в підсумку може звести їх в могилу. Театральна група, яка любить проводити різні експерименти і ставити сміливі постановки, знаходиться в центрі сюжету. Вони приїжджають в занедбану лікарню для психів. Але що їм потрібно в цьому похмурому місці, яке зберігає сотні сумних історій? Герої відвідують його не просто так, а для того, щоб провести репетицію одного спектаклю. Сценарій цього дійства був написаний багато років тому пацієнтами цього закладу. Це повинен бути той ще спектакль! Щоб найбільш реалістично передати свій стан і наблизити сценарій до дійсності, є одна дуже важлива умова. Актори повинні позбавити себе сну, щоб зануритися в атмосферу п'єси. Але чим більше вони не сплять, тим частіше з ними починають відбуватися дивні речі. ©Kino4ua Без сну 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?