Kino4ua.com
R

Королівський роман

Рік:
Ор. назва:
En kongelig affære
Країна:
Данія, Швеція, Чехія, Німеччина
Режисер:
Ніколай Арсель
Тривалість:
02:17:20
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сюжет кінокартини, яка представлена увазі глядацької аудиторії, розповідає історію, яка сталася у Данії у середині вісімнадцятого століття. Молода королева Кароліна-Матильда щиро зневажає свого законного чоловіка. Адже король поступово сходить з розуму, та ще й на додачу до цього вважає за краще проводити свій час у оточенні повій, а не зі своєю дружиною, яка теж потребує уваги. Після появи у королівстві молодого лікаря Іогана починає змінюватися життя не тільки молодої королеви, яка закохується у нього по вуха, а всієї держави в цілому. Адже Іоган, як виявляється, має на короля серйозний вплив. Він поступово починає змінювати існуючий уряд, що призводить до серйозних змін і у суспільстві. Як надалі будуть складатися стосунки усіх дійових осіб, і до чого призведе такий вплив лікаря на державні справи? ©Kino4ua Королівський роман 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?