Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Два Папи

Рік:
Ор. назва:
The Two Popes
Країна:
Великобританія, Італія
Режисер:
Фернанду Мейрелліш
Тривалість:
02:05:10
Переклад:
Українська мова Чарівний Ліхтар | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - NetFlix
Папа римський Бенедикт XVI вирішує викликати до себе кардинала на ім'я Хорхе Маріо Бергольо, який планує піти у відставку. Чинний глава католицької церкви збирається детально обговорити з ним це питання і багато інших проблем. Коли Хорхе прибуває на місце, то відразу ж прямує до Бенедикта. Однак Папа навідріз відмовляється приймати відставку досвідченого кардинала, який присвятив не один рік служінню церкви. Замість цього Бенедикт намагається зрозуміти причини, які підштовхнули Хорхе до такого непростого рішення. Після цього між священиками зав'язується суперечка про численні сучасні проблеми церкви і про погляди на майбутнє католицтва. Під час розмови Бенедикт зізнається Хорхе, що планує відректися від свого звання. Для кардинала ця звістка стає повною несподіванкою. Ведучи непрості богословські диспути, герої фільму розповідають один одному насичені на події історії з життя, нерідко не погоджуючись один з одним і сперечаючись. Незважаючи на деякі протиріччя, вони відчувають взаємну симпатію і починають краще розуміти погляди, які відрізняються від власних. ©Kino4ua Два Папи 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Раїса
    Раїса
    22 жовтня 2021 17:45
    + +1 -
    Фільм надзвичайний.Сільки простих відповідей на складні питання,.. скількиінформації для роздумів...Граакторівнеперевершена,та це і не гра,вони були живі, переконливі