Kino4ua.com
PG-13

Легенда про перлини Наги

Рік:
Ор. назва:
Jiao zhu zhuan
Країна:
Китай
Режисер:
Леон Ян
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Колобок
У стародавні часи люди і представники Крилатого Народу співіснували в мирі та злагоді. Але одного разу між добрими сусідами стався конфлікт, що вилився в затяжне збройне протистояння. Пролилося чимало крові, перш ніж людство здобуло впевнену перемогу в фінальній битві. Переможені суперники повинні найближчим часом покинути материк. Люди зрівняли з землею дивовижне місто, відоме як Уранополіс. З моменту військової розв'язки пройшло багато років. Крилаті створіння розгнівані, вони ображені на людей і чекають слушного моменту, щоб помститися. Вони зачаїлися, щоб завдати несподіваного удару. Спадкоємцю вождів сяйнула геніальна ідея: він знає, як поквитатися з ворогом і знищити всіх людей. А щоб задумане втілити в життя, необхідно викрасти старовинний артефакт під назвою перлина Наги. Згідно з легендою, якщо вона засяє, відкриються очі небес і справедливість буде відновлена. Кілька відважних сміливців готові ризикнути власними життями заради майбутнього їхнього народу. Вони мають намір покарати підступного ворога, який став причиною їх нещасть. ©Kino4ua Легенда про перлини Наги 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?