Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ненароджений

Рік:
Ор. назва:
The Unborn
Країна:
США
Режисер:
Девід С. Ґоєр
Тривалість:
01:28:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Російською - Оригінал
Кейсі живе звичайним життям, але останнім часом вона починає бачити дуже дивні сновидіння. У них їй приходять страшний пес і маленький моторошний хлопчик. Поступово події сновидінь починають проникати в реальне життя Кейсі, дівчина бачить жахливі картини вже наяву. Древнє зло намагається отруїти їй життя. З самого дитинства Кейсі не могла пробачити свою матір за те, що та покинула її. Однак події змушують її переосмислити своє минуле. Тепер дівчина починає здогадуватися, що можливо її мати потрапила свого часу в схожу ситуацію. Знайомі Кейсі помічають, що у неї почала змінювати колір райдужна оболонка ока. Перелякана дівчина йде в лікарню. Доктор каже, що така зміна кольору викликана не захворюванням, а просто є поширеною особливістю близнюків. Але у Кейсі немає не те, що близнюків, а взагалі ніяких братів або сестер. Проте, лікар цілком упевнений в своїх словах. Вона вирішує розпитати свого батька, який повинен знати правду. Батько повідомляє дівчині, що у неї фактично був близнюк, але він помер, ще до народження. Батьки вирішили скоріше забути про загиблого сина, тому цю сторінку з історії родини просто викреслили назавжди, а Кейсі ніхто не розповідав про це. Приголомшена новиною і страждаючи від бачень дівчина розуміє, що померлий брат - це ключ до розгадки її снів і видінь. Чи встигне вона вчасно дізнатися правду і знайти спосіб боротися? Адже злий дух вже потрапив в цей світ, і зупинити його може тільки Кейсі. ©Kino4ua Ненароджений 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?